GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Uyuşturucu İle Mücadelede 57 Kişi Yakalandı

Balıkesir’de Uyuşturucu İle Mücadelede 57 Kişi Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Balıkesir’de uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Balıkesir’de uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarda emniyet güçleri tarafından 57 kişi yakalandı.

 

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Balıkesir’de uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik 41 çalışma yapıldı. Yapılan uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında 57 kişi yakalandı. İl genelinde yapılan çalışmalarda yakalanan 57 kişiden 5’i tutuklanarak 3 kişi ise adli kontrol şartı ile ekipler tarafından serbest bırakıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Balıkesir’de uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak yapılan çalışmalarda kişilerin üzerlerinde, evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 72 gram esrar maddesi, 20  gram bonzai maddesi, 112 adet ectasy hap, 263 adet ecza hap, 59 gram metamfetamin maddesi, 3 adet hassas terazi, 21 bin 810 TL para ve 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. İl Merkezi, Ayvalık, Bandırma, Edremit, havran ve Gömeç’te yapılan çalışmalarla ilgili olarak Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilin her noktasında uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının yapıldığını ve aralıksız sürdürüleceğini belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu