Balıkesirliler Güneşli Havayı Fırsata Çevirdi
Balıkesirliler, kış ortasında gelen güneşli havayı fırsata çevirdi!

Balıkesirliler Güneşli Havayı Fırsata Çevirdi
Balıkesir’de 17 Ocak 2025 günü, kış mevsimine rağmen güneşli ve ılık bir havayla başladı. Soğuk ve yağışlı günlerin ardından gelen güneşli hava, vatandaşları dışarı çıkmaya teşvik etti.

Parklar Doldu
Şehir merkezinde termometreler 14 dereceyi gösterirken, güzel havayı değerlendirmek isteyen Balıkesirliler, yürüyüş yaparak ve açık havada kahve keyfi yaparak günü değerlendirdi.
Esnaf ve Çiftçiler de Memnun
Balıkesir’de hava koşulları yalnızca vatandaşları değil, esnafı ve çiftçileri de sevindirdi. Çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşanırken, özellikle açık alanda çalışan çiftçiler, yağışsız geçen bu günleri avantaj olarak gördü.

Meteorolojiden Uyarı: Soğuk Hava Geri Gelecek
Yetkililer, Balıkesirlilerin bu güzel havanın tadını çıkarmasını önerirken, hafta sonu itibarıyla havaların yeniden soğuyacağı ve yağışların geri döneceği konusunda uyardı.
Balıkesirliler, kısa süren bu bahar havasının keyfini çıkarırken, şehrin dört bir yanında güneşli günün tadını çıkarmaya devam ediyor.

Haber Merkezi
Balıkesir’in Bilmediği Mucize Baharat!