Bandırma'da Aile Sağlığı Merkezine Saldırı

Bandırma’daki 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi taşlı saldırıya uğradı, bir sağlık çalışanı darp edildi

Bandırma'da Aile Sağlığı Merkezine Saldırı

Bandırma’da Aile Sağlığı Merkezine Saldırı

Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Musa Bilal: “Sağlık çalışanlarına yapılan bu saldırıyı kınıyoruz.”

Aile Sağlığı Merkezi’ne Taşlı Saldırı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi (ASM) kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı saldırıya uğradı. Saldırganlar, merkezin camlarını kırarken, ASM hekimlerinden birine de fiili saldırıda bulundu.

Türk Sağlık-Sen’den Sert Tepki
Olayın ardından Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Musa Bilal bir açıklama yaparak saldırıyı sert bir dille kınadı. Bilal, “Sağlık çalışanlarına yapılan bu çirkin saldırı kabul edilemez. ASM çalışanlarının yanında olduğumuzu ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gereken önlemlerin alınmasını bekliyoruz” dedi.

Soruşturma Başlatıldı
Başkan Bilal, Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletirken, güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve adalete teslim edilmesi için çalışmalar sürüyor.

İha

Bandırma’da Paniğe Neden Olan Yangın

bandırma balıkesir türk sağlık sen musa bilal aile sağlığı merkezi ASM güvenlik soruşturması sağlık çalışanlarına saldırı