Bandırma'da Turuncu Kurdele Hareketi

Bandırma Belediyesi, 25 Kasım’da kadına yönelik şiddete karşı turuncu kurdele hareketi başlattı.

Bandırma'da Turuncu Kurdele Hareketi

Bandırma’da Turuncu Kurdele Hareketi

Bandırma Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde, farkındalık yaratmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Bandırma Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık çalışması başlattı. Belediye Başkanı Dursun Mirza ve belediye personeli, şiddetle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla turuncu kurdeleler takarak toplumsal farkındalık oluşturdu.

Şiddete Karşı Mücadelede Birlik Mesajı

Belediye Başkanı Dursun Mirza, etkinlikte yaptığı açıklamada, “Şiddetin her türlüsüne karşı duruyoruz. Kadına yönelik şiddetle mücadelede hep birlikte, eşit, adil ve özgür bir toplum için çalışmaya devam edeceğiz. Haksızlığa uğrayan kadınların her zaman yanındayız.” dedi. Bandırma Belediyesi, bu özel gün vesilesiyle kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemine dikkat çekerken, turuncu kurdele hareketiyle toplumu bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Kadınların Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

Belediye personeli ve başkan yardımcıları da kurdelelerini takarak, şiddete karşı durduklarını vurguladılar. Bandırma Belediyesi, kadına yönelik şiddetle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirterek, eşit haklar ve özgür yarınlar için toplumun her kesimini harekete geçmeye davet etti.

Haber: Bülten

Bandırma’da “Kadına Şiddete Hayır” Etkinlikleri Başlıyor

bandırma farkındalık toplum 25 Kasım kadına yönelik şiddet şiddetle mücadele belediye personeli turuncu kurdele Belediye Başkanı Dursun Mirza eşit haklar özgür yarınlar kadınların yanındayız