GündemSiyaset

Başaran “Herkes İşini Yapsın Değerlere Saygı Göstersin”

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran dün öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Başaran, toplantıyı AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili ve Gençlik Kolları Başkanın katılımı ile yaptı, Basının “şehir için” katkısını istedi.

İl Başkanı Başaran konuşmasında iktidarın bugüne dek insana verdiği değerleri anlatarak başladı. “AK Parti milletimizin teveccühü ile 18 yıldır iktidar. Memleketimize, milletimize ve hatta bütün Dünyada yaptığı eylemler, hizmetlerle, eserlerle pek çok katkıda bulunmuştur. Çalışan kesimin her türlü ihtiyaçlarını karşılama noktasında çalışma koşullarını iyileştirme noktasında kanun düzenlemeleri ve çalışmaları yapmaktadır. AK Parti’nin yaptığı bu hizmetlerin duyurulması noktasında basına görev düşüyor. Yazılı, görsel medya üzerinden sizler bunu sağlamaktasınız ve bu nedenle de teşekkür ediyoruz. Basının şahsi özlük haklarından Basın faaliyetleri ve etkinliklerden faydalanabilmesi için teknik imkandan sağlanarak özgürce gerçekleştirmesi için belirleyici bir gayret olmuştur. Partimizin gerçekleştirdiği düzenlemeler basına verilen değerinde açık bir göstergesidir. Yeni bir başkan olarak ve tez zamanda açıklanacak yönetimimizle birlikte hafta sonuna yetişirse bunu da açıklayacağız. Niyetimiz hizmet üretme, siyaset ve esas olan işimizi yapmaktır” dedi.

Farklı İşler Yapabiliriz Ancak Hepimizin Ortak Amacı:  “Şehir İçin”

Ülkenin içinde bulunduğu duruma vurgu yapan Başaran,  “AK Parti kimin yardıma ihtiyacı varsa gönlü, dili ve vicdanı olmaktadır.” dedi. Güçlü Türkiye profilinin önemine değinen İl Başkanı Başaran, “ siyasetçi bürokrat siyasetçi basın arasında sıkıntılı dönemler geçirildi. Bizler şuanda geçirilen uyum sürecinden yanayız. Çalışan fabrikanın farklı işlerini yapan ancak birbirimizden ayrılmaz birer parçayız ve ortak noktamız insan, hizmet üretimi. ”dedi.

“Güçlü Bir Balıkesir İstiyorsak…”

Aynı Fikirde olmayabiliriz ancak şehir için fikir birliği şart mesajı veren AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran aynı ortamda aynı amaca hizmet ediyorsak, topluma, insana hizmet sunuyorsak ,saygı ve sevgi çerçevesinde yaşamak önemli. Beraber yaşıyorsak bu ortamda huzurla yaşamak  için herkesin kendi işini yapması lazım” dedi. Başaran şöyle konuştu: “ Gazeteci haber peşinde koşsun. Aksi durumu dile getirsin aksi olanı belirtirken iyi olanı da söylesin. Siyasetçide hizmetini üretsin. Sonuç hepimiz şehrimiz için güzel olsun. Biz sizleri önemsiyoruz. Güçlü bir Balıkesir için yatırım, iş imkanları ve benzeri hizmetler için el birliği verelim. Ciddi hamleler başlayacak. Şehrimize bir bakan yada genel başkan yardımcısı gelecek. Varsa şehrin eksiklerini giderme yada şehrin tanıtımına olumlu katkı sunacak AK Parti imkanları ile de bunu gerçekleştirmek niyet olacak. AK Parti Medyadan sorumlu genel başkan yardımcısı Balıkesir’de 2 gün geçirecek. Bu iki günü dolu defolu yaşayalım istiyoruz. Programda önemli bir vaktini de basına ayıracak. Sizlerden de şehrimiz için bir sinerji bekliyorum. Katkı bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.  Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu