İlçe HaberleriSiyaset

Başkan Akbıyık ‘Bu uygulamaya son verdik’

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık devraldığı Karesi Belediyesi'nin kiralık araç sayılarını 64’ten 43’e düşürdü. Ayrıca kiralık araçlarla ilgili yeni aldıkları kararı paylaştı.

Başkan Akbıyık ‘Bu uygulamaya son verdik’

Baskan Akbiyik Bu Uygulamaya Son Verdik 1
Başkan Akbıyık ‘Bu Uygulamaya Son Verdik’

21 Araç Eksiltildi

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık bugün sosyal medya hesabından belediyeye ait kiralık araçlarla ilgili bir açıklama videosu yayınladı. Başkan Mesut Akbıyık belediyeye ait 64 kiralık araç sayısını 43 kiralık araca düşürdüğünü söyledi. Akbıyık, “Göreve geldiğimizde Karesi Belediyesi’nin kiralık araçlarını da tek tek ele aldık. 64 kiralık araçtan 4734 sayılı kanun gereği eksiltebileceğim 21 aracı eksilttik. Yani 63 araçtan 43 araca düşürdük. Ben önemli bir tasarruf olarak görüyorum. Eylül ayında da yapılacak ihalede yeniden değerlendireceğiz. Karesi’nin haklarını sonuna kadar savunacağımdan emin olabilirsiniz.” dedi.

Baskan Akbiyik Bu Uygulamaya Son Verdik 2
Başkan Akbıyık ‘Bu Uygulamaya Son Verdik’

Kiralık Araçlarla İlgili Yeni Karar

Ayrıca Başkan Akbıyık konuşmasında personellere verilen kiralık araçlarla ilgili alınan yeni kararı da paylaştı. Akbıyık, “Burada bir hususu daha belirtmek istiyorum. Buda önemli! Bazı personellerin dahi altında makam araçları vardı. Bu araçlarla özel işlerini yapıyorlardı. Bu uygulamaya da son verdik. Bundan sonra Karesi Belediyesi’nde böyle uygulamalar böyle davranışlar görmeyeceksiniz.” dedi.

Haber: Bülten

Başkan Akbıyık Karesi Belediyesi’nin Borcunu Açıkladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu