Gündemİlçe Haberleri

Başkan Akbıyık: ‘Daha İyi Hizmet İçin Varız’

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, günün erken saatlerinde çalışma mesaisine Hanımeli Pazarı'nı ziyaret ederek başladı.

Başkan Akbıyık: ‘Daha İyi Hizmet İçin Varız’

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, günün erken saatlerinde çalışma mesaisine Hanımeli Pazarı’nı ziyaret ederek başladı. Başkan Yardımcısı Kemal Aydemir eşliğinde pazar yerinde stantları dolaşan Akbıyık, esnafın taleplerini dinledi.

Başkan Akbıyık: 'Daha İyi Hizmet İçin Varız'
“Karesi’De Başkan Akbıyık, Emekçi Kadınlarla Hanımeli Pazarı’Nda Buluştu”

Karesi ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde her hafta kurulan pazar yeri ziyaretinde, Başkan Mesut Akbıyık, emekçi kadınların kendi el emeği ürünlerini satarak aile bütçelerine katkı sağladıkları Hanımeli Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Akbıyık, pazar esnafının ve alışveriş yapanların sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

Başkan Yardımcısı Kemal Aydemir ile birlikte pazarı gezen Akbıyık, pazar yerinin daha ferah ve kullanışlı hale getirilmesi için projelerini vatandaşlarla paylaştı. Hemşehrilerine daha modern ve konforlu bir alışveriş ortamı sunma sözü veren Başkan Akbıyık, Hanımeli Pazarı’nın daha da geliştirilmesi için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Akbıyık: 'Daha İyi Hizmet İçin Varız'
Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Hanımeli Pazarı’Nı Ziyaret Etti

 

İHA

Göz Nuru Ürünler Edremit’te Sergilendi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu