Gündemİlçe Haberleri

Başkan Aksoy Saraylar Bekleme Salonu Projesini Hem İnceledi Hem Anlattı

Başkan Aksoy Saraylar Bekleme Salonu Projesini Hem İnceledi Hem Anlattı

 

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Saraylar Çok Amaçlı Bekleme Salonu inşaat alanında incelemelerde bulunarak proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PROJEYİ ANLATTI

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Saraylar Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Ahmet Remzi Dinçer’in adını taşıması planlanan Saraylar Çok Amaçlı Bekleme Salonu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Süleyman Aksoy incelemeler sırasında devam eden proje ile ilgili bilgi verdi. Aksoy bilgi içeren açıklamalarında desteklerinden dolayı Ahmet Remzi Dinçer’in ailesine teşekkürlerini sunarak şöyle kaydetti:

“SIRA SARAYLARA GELDİ”

“ Marmara, Saraylar, Avşa Limanları bekleme salonları geminin feribotların ilk geldiği yerler. Yolcu alıp bıraktıkları yerlerin çok temiz olması gereklidir. Bununla ilgili çalışmalarımızı Avşa Adamızda ve Marmara Adamızda gerçekleştirmiştik. Şimdi sıra Saraylar Mahallemize geldi. Yapılan bekleme salonunun etrafındaki yolu da çift şerit olacak şekilde yapmayı planladık. Gelen vatandaşlarımızın ve ada sakinlerimizin inşallah en kısa sürede hizmetine açacağız.

“YARDIMLAŞMA METODU İLE YAPILIYOR”

Bu bina yardımlaşma metodu ile yapılıyor. İnşallah bu salon bittikten sonra Saraylar Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Ahmet Remzi Dinçer abimizin adını vermeyi düşündük. Onun adına yapıyoruz. Binamız tıpkı Marmara adamızdaki gibi iç dış Marmara mermeri ile kaplı olacak. Bunun yapımını üstlendiler. Kendilerine buradan çok teşekkür etmek istiyorum. İnşşalh bina bittiği zaman bir büyüğümüzün de ismini Saraylara girişteki bu binamızda yaşatacağız. Bizler adamıza hizmet vermiş insanların isimlerini büyük hizmetlere isim vererek yaşatacağız.

“ VATANDAŞLARIMIZ HİJYENİK ORTAMDA BEKLEYECEK”

Binamızın bir odasını mermercilere, bir odasını Kamyoncular Odası’na altını komple bekleme salonu, üst katını da adamıza gelen turistlerimi ağırlamak için bir çay bahçesi şeklinde yapmayı düşündük. Çünkü ulaşım çok sık oluyor. Yazın ulaşımda beklemeler oluyor. Bizde vatandaşlarımızın hijyenik bir ortamda beklemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu