Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

Başkan Cankul Halkla Birlikte Vefa Sofrasında

Başkan Cankul Halkla Birlikte Vefa Sofrasında

 

Kesput Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçede kırsal mahallelerde düzenlenen hayırlara katılım sağladı. İlçenin hemen hemen her mahallesinde dualarla yapılan hayır yemekleri hem ilçede yaşayanlara hem de ilçe dışından gelen misafirlere ikram ediliyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul halkın içinde birebir onlarla sohbet ederek hayır programlarını ve yapılan belediye hizmetlerini de istişare etmeyi sürdürüyor.

 

Belediye Ekipleride ‘Vefa’ Diyor

Kesput Belediyesi ilçede düzenlenen hayır programlarında ilçe halkının yanında. Belediye olarak kendilerinden beklenen her türlü hizmetin ekipler aracılığı ile kusursuz sağlandığını belirten Belediye çalışanları , ‘ilçemiz vefalı insanları ile bilinir. İlçemizin girişinde de Vefalı yurt tabelası dikkat çeker. Buraya gelen vefayı hisseder. Bizimde çalışmalarımız Başkanımızın talimatları ile bu yöndedir’ diyor.

 

285844449 539240101218487 3464968942125359527 N

 

İhtiyaç Neredeyse Belediye Orada

Öte yandan Belediye hizmetleri arasında en çok dikkat çeken bir diğer ayrıntıda özellikle ihtiyaç sahipleri. İlçede kimsesiz vatandaşlar Başkan İsmail Cankul’un verdiği hizmetten memnuniyetini “Biz kimsesiz değiliz Başkanımızı İsmail oğlumuzu bize gönderen Rabbimiz var” diyerek mutluluklarını ifade ediyorlar. Başkan Cankul’un sağlık ve ihtiyaç noktasında ekipleri takip ettiği biliniyor.

“İHTİYAÇ VARSA BİZ HER DAİM VARIZ”

Kimsesiz ve ihtiyaç sahipleri için yapılacak günlük yemeklerin dağıtımının Kepsut Belediyesi olarak desteklendiğini belirten Başkan Cankul “Ekiplerimiz, ihtiyaç sahiplerinin her daim yanındalar” dedi.

 

285893206 539240097885154 5031112326814986230 N

 

İhtiyaç Sahiplerinin Yanındayız

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Vefalı Yurt Kepsut’umuzun hayır sever insanları bir vefa örneği ile kurdukları Kepsut Aş Evi açılışını yaptık Rabbim emeği geçen herkesin hayrını kabul eylesin. Vefalı Yurt Kepsut’umuza hayırlı olsun.” dedi. Öte yandan ilçeye kısa süre önce 112 Acil Yardım İstasyonu kurulması konusunda protokol yapıldığını da belirten Başkan Cankul bu konuda , “İlçemize kazandırılan güzel bir hizmet daha hemşerilerimizin hizmetine sunuluyor. Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak ve İl Sağlık Müdürümüz Sayın Serkan Kadir Keskin’in Balıkesir’imiz ve ilçemiz sağlık hizmetlerine verdiği önem ile Kepsut 112 Acil Yardım istasyonu kurulması konusunda protokol imzalandı. Değerli Valimiz Sayın Hasan Şıldak ve İl Sağlık Müdürümüz Serkan Kadir Keskin ve İlçemiz iş adamlarından ATEA tekstil sahibi Tanın Güven beye de bu önemli hizmeti ilçemize kazandırdıkları için şahsım ve hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum ”ifadelerine yer verdi.

 

Manset Fotosu

 

Millet Bahçesi Projemiz İlçeye Değer Katacak

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akif Şencan ve Fen İşleri Daire Başkanı  Ayhan Arık ilçede yapımı devam eden Millet Bahçesi projesini Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile birlikte inceledi. Millet Bahçesininde ilçeye ayrı bir değer katacağını belirten Cankul, “Millet Bahçemize desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz olmak üzere Genel Sekreter Mehmet Akif Şencan ve Fen İşleri Daire Başkanı Ayhan Arık’a da teşekkür ediyorum”dedi.HABER: NURSİMA AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu