GündemEğitim

Başkan Yücel Yılmaz Öğrencilerin İlk Gününde Yanında

Başkan Yücel Yılmaz Öğrencilerin İlk Gününde Yanında

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2022 – 2023 Eğitim – Öğretim yılı nedeniyle öğrencileri yalnız bırakmadı.

 

2022-2023 EĞİTİM YILI BAŞLADI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nde ve Burhan Erdayı İlkokulu’nda düzenlenen açılış programına katıldı. Başkan Yılmaz, öğrencilere laik, demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı bireyler olarak yetişmelerini temenni etti. 9 Şubat 1987 yılında Sırrı Yırcalı tarafından yaptırılan okul, 2020 yılında deprem yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Yeniden Yırcalı ailesi tarafından yaptırılan okul, 2022 – 2023 Eğitim – Öğretim yılına başladı.

 

Baskan Yilmaz Ve Ogrenciler 2

 

“İNŞALLAH BAHTINIZ GÜZEL OLUR”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde konuşma yaptı. Yaptığı Konuşmada Yılmaz : “SYAL’ı ikinci kez yeniden inşa eden Yırcalı ailesini tebrik ediyorum. Buradaki öğrencilerimiz her zaman SYAL’li olmanın ayrıcalıklı olduğunu Türkiye’nin her yerinde söyletti. Biz şehir olarak SYAL’ı takdir ediyoruz, başarılı buluyoruz” dedi.

BAŞKAN YILMAZDAN TOP HEDİYESİ

Burhan Erdayı İlkokulu’nda da öğrencilere hitap eden Başkan Yılmaz, laik, demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı bireyler olarak yetişmelerini temenni etti. Başkan Yılmaz, “İnşallah bahtınız güzel olur yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Yılmaz, tören sonunda öğrencilere; basketbol, voleybol ve futbol topu hediye etti.

TÖREN’E KATILANLAR

SYAL’da düzenlenen törene; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve İş İnsanı Rona Yırcalı katılırken Burhan Erdayı İlkokulu’nda düzenlenen törene ise; Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Haber: Yoldaş Kocaer

 

Baskan Yilmaz Ve Ogrenciler 5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu