GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

Başkanlar Havran Bilim Ve Teknoloji Merkezini İnceledi

Başkanlar Havran Bilim Ve Teknoloji Merkezini İnceledi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy bilim ve teknoloji merkezinin çalışmalarını yerinde incelediler. Uygulamalı eğitimle öğrencilerin çalışmalarını izleyerek onlarla sohbet etti.

Havran Belediyesi tarafından yapılan ve Balıkesir’de bir ilk olan ‘Enerji Temalı Bilim Merkezi’ çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Öğrenciler, Bilim ve Teknoloji Merkezinde belediye imkânları ile hayatın fizik kurallarını öğreniyor. Öte yandan öğrenciler merkezin Havran ilçesine kazandırılmasının memnuniyet verdiğini ve kendileri için fırsat olduğunu belirtiyor. Aileler ise, çocuklarının çıkacağı bilim yolculuğunda burayı kullanmalarının eğitimleri için büyük önem taşıdığını ifade ediyor, Havrana kazandırılan merkez için Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’a teşekkür ediyor. Önceki gün Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy bilim ve teknoloji merkezinin çalışmalarını yerinde incelediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz eğitimci eşi Mehtap Yılmaz ile ziyaret ettiği merkezde öğrencilerle sohbet ettiler. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’da eşi Aliye Ersoy ile birlikte eşlik ettiği ziyarette öğrencilerle birlikte sohbet ederek uygulamalı faaliyetlerin yürütülmesinin ve öğrenciler tarafından benimsenmesinin memnuniyet verici olduğunu söylediler. Ziyaretle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise,“ Uygulamalı faaliyetler ile bilimi eğlenirken öğreten Havran Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret ettik. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu