GündemEğitim

BAÜN TIP FAKÜLTESİ’NDE 85 BİN 605 COVİD-19 TESTİ YAPILDI

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde koronavirüs pandemisinin başladığı ilk günlerden bu yana 85 bin 605 adet covid-19 testi yapıldı.

 

85 BİN 605 TEST YAPILDI

 

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde koronavirüs pandemisinin başladığı ilk günlerden bu yana 85 bin 605 adet covid-19 testi yapıldı. 24 Mart 2020 tarihinden bu yana ülkeyi ve Balıkesir’i etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebi ile Balıkesir Üniversitesi’nde hem tanı hem de tedavi anlamında birçok çalışma gerçekleştirildi. Koronavirüse yönelik yapılan çalışmaların yoğunluk açısında en başında şüphesiz tanı sağlama merkezi yer aldı.

 

PERSONELE TEŞEKKÜR

 

Balıkesir geneline hizmet veren Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Covid-19 PCR Tanı Merkezi’nde24 Mart tarihinden bu yana toplamdan 85 bin 605 adet PCR testi yapıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş merkez ve faaliyetlerine yönelik olarak açıklamada bulundu. Rektör Kuş açıklamasında, “Merkezimizde büyük özveriyle çalışan hocalarımıza ve tüm personele teşekkür ediyorum. Maske, mesafe, hijyen kurallarına çok daha fazla dikkat etmeliyiz ki özveri ile çalışan sağlık personelimize karşı sorumluğumuzu bir nebze de olsa yerine getirmiş olalım.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu