GündemEğitim

BAÜN’DE ÖĞRENCİLER TEORİK BİLGİYİ PRATİĞE DÖNÜŞTÜRÜYORLAR

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde farklı birimlerce üretilen ürünler, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satış Noktasında tüketiciye ulaşıyor.

 

 

Balıkesir Üniversitesi’nde öğrenciler akademik bilgilerini pratiğe dökerek üretime katılıyorlar.

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde farklı birimlerce üretilen ürünler, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satış Noktasında tüketiciye ulaşıyor. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Çağış Kampüsü Merkez Yemekhane altında yer alan satış noktasını ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

ORGANİK ÜRÜNLER SATILIYOR

 

 

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satış Noktasında Üniversite bünyesinde üretimleri gerçekleştirilen bal, doğal sabun, zeytin, zeytinyağı, gezen tavuk yumurtası gibi bir çok ürünün satışı gerçekleştiriliyor. Tamamen organik olarak üretilen ürünlerin üretim aşamalarında ilgili birimlerdeki öğrenciler görev alıyor. Öğrenciler katıldıkları üretim süreçleri sayesinde aldıkları akademik eğitimleri pratiğe döküyorlar.

 

 

AMACIMIZ ÜRETEN ÜNİVERSİTE

 

 

Satış noktasını ziyaret eden Balıkesir Üniversitesi Rektör Prof. Dr. İlter Kuş yapılan üretimlerle ilgili olarak, “ Amacımız öğrencilerimize her alanda teoriyi pratiğe dönüştürdükleri bir eğitim ortamını sunmak ve üreten üniversite misyonunu yerine getirmek. Yapılan faaliyetlerin her biri bizler için çok önemli çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu