Gündem

Bayramda kargolar açık mı?

Bayramda kargolar açık mı?

Bayramda kargolar açık mı? Ramazan Bayramı tatili 9 gün sürecek. Peki bayramda PTT ve kargolar açık mı? Bayram tatillerine ve kargolara ilişkin cevaplar haberimizde…

Bayramda kargolar açık mı?

Kargo

KARGOLAR BAYRAMDA AÇIK MI?

Kargolar bayram tatili boyunca operasyonlarına ara verecek. 9 Nisan 13.00 itibariyle başlayacak olan resmi tatil, 10-11-12 Nisan tarihine kadar devam edecek. Kargolar, 8 Nisan’da tam gün, 9 Nisan’da ise yarım gün açık olacak. Kargolar 15 Nisan Pazartesi günü hizmet vermeye devam edecek.

İlgili Makaleler

Ptt

PTT Kargo 10 Nisan tarihinde açık olmayacak. Onun dışında kalan kargo firmaları normal günlerde olduğu gibi çalışmaya devam edecek. 9 Nisan arefe günü olacağından kargolar yarım gün çalışacak.

2 Kargo

9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Normalde kargo şirketleri çalışacak ancak PTT kargo ve şubeleri devlet kurumu olduğundan 8-9 Nisan’da hizmet veremeyecek.

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bayram dolayısıyla 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma tatil olurken, sonrasında hafta sonuna denk gelen sonraki günler 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatile eklenecek.

Buna göre; Bayram tatili 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar sona erecek.

Balıkesir’de Terzilerde bayram yoğunluğu başladı Haberi Okumak İçin Tıklayınız.

Haber: Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu