Belgin Uygur: “Bütçemiz Türkiye Yüzyılı için hayırlı ve bereketli olsun.”
Belgin Uygur, 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi’nin TBMM’de kabul edildiğini duyurdu

Belgin Uygur: “Bütçemiz Türkiye Yüzyılı için hayırlı ve bereketli olsun.”
2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi TBMM’de Kabul Edildi
12 Gün Süren Görüşmeler Sonuçlandı
2023 yılı kesin hesapları da bütçe görüşmeleriyle karara bağlandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2023 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir değerlendirme yaptı.
Uygur, “12 gün aralıksız devam eden görüşmelerimizin ardından bütçemiz Gazi Meclisimizde kabul edildi. Bütçemizin, Türkiye Yüzyılı’nda ülkemize ve milletimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
“Türkiye Yüzyılı” Vurgusu
Uygur’un açıklaması, hükümetin 2025 yılı için belirlediği ekonomik hedeflere yönelik kararlılığını ve bütçe sürecindeki yoğun mesaiyi gözler önüne serdi. Türkiye Yüzyılı hedefleri kapsamında oluşturulan bütçenin, ekonomik büyüme ve kalkınmayı desteklemesi bekleniyor.
Bütçe görüşmeleri sırasında muhalefet ve iktidar milletvekilleri arasında hararetli tartışmalar yaşansa da Uygur, Meclis çalışmalarının sonunda ortaya çıkan sonuçtan memnuniyet duyduğunu belirtti.
AK Parti İl Başkanı Aydemir’den Hüseyin İçöz’e Hoşgeldin Mesajı
Haber Merkezi