Berberlerden Uyarı: "Son güne bırakmayın"
Bandırma ilçesinde, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte berber ve kuaför salonlarında hareketlilik başladı. Özellikle bayram arifesinde, temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşmak isteyen vatandaşların yoğun ilgisi, berber ve kuaförlerde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu.

Berberlerden Uyarı: “Son güne bırakmayın”

Bayram Sabahına Kadar Mesai
Bandırma’da 26 yıllık deneyime sahip olan tecrübeli berberler Mustafa ve Yusuf Mışak kardeşler, vatandaşlara bayram tıraşını son güne bırakmamaları konusunda uyarılarda bulundular. Mışak kardeşler, bayram tıraşının yoğunluğunun yönetilebilir olması için randevu sistemine uymalarını önerdi. Ramazan Bayramı’nı kutlayan Mışak kardeşler, özellikle bayram arifesinin sabahına kadar çalışacaklarını belirtti.
Randevu Vurgusu
Vatandaşların randevu alması durumunda yoğunluğun daha kolay yönetilebileceğine dikkat çeken berberler, bu dönemde berber ve kuaförlerin yoğunluğa alışık olduğunu ve vatandaşların da bu dönemde bir telaş içinde olduğunu vurguladılar. Bandırma’da Kurban Bayramı öncesinde berber ve kuaför salonlarında yaşanan bu yoğunluk, vatandaşların bayrama hazırlık sürecindeki önemli bir aşaması olarak öne çıkıyor.
Haber: İHA