Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

BGYC Başkanı Akyürek “Ülke Adına Değerli Bir Çalışmaydı”

BGYC Başkanı Akyürek “Ülke Adına Değerli Bir Çalışmaydı”

 

BGYC nitelikli yayıncılığa vurgu yaptı. Balıkesir Gazeteciler Yazarlar Cemiyet (BGYC) Başkanı Semra Aman Akyürek ‘Dijital Dünya Çalıştayı’nda’ Balıkesir’i temsil etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve AYD’nin davetlisi olarak çalıştaya katılan Akyürek, Çalıştayın verimli geçtiğini belirtti.

 

Dijjj

“Ülke Adına Değerli Bir Çalışmaydı”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Anadolu Yayıncılar Derneği’nin düzenlediği çalıştaya katılım yüksek oldu. Aynı zamanda Balıkesir Merhaba Gazetesi sahibi olan Akyürek, “ülke adına değerli bir çalışmaydı” dedi.

Akyürek, iki gün süren programın ilk gününde Balıkesir medyası ve sorunları üzerine görüşlerini aktardı. Ayrıca yeni nesil medya, dijital yayınlar ve meslekte nitelik konularında yaşanan sorunları dile getirdi. Çalıştayın ikinci gününde yeni iletişim teknolojileri, yerel ve ulusal medyanın ülke tanıtımına katkısı gündemdeydi. Ayrıca, yeni tür yayıncılık ve Türkiye’nin tanıtımı, global bilgi ağları ve veri güvenliği gibi konularla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Rtukkk

Dikkat Çeken Dijital Faşizm Vurgusu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un, açılış konuşmasında ‘Dijital Faşizm’ vurgusu özellikle dikkat çekti. Altun, bugün karşı karşıya olunan en büyük tehditlerden birinin de dijital faşizm olduğunu ifade etti. İletişim Başkanı Altun, ayrıca, Dezenformasyonun bir milli güvenlik sorunu olduğunun altını çizdi.

Iletisim Baskani Fahrettin Altun

Dijital Dünya Çalıştayı’, Beşiktaş’taki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un açılış konuşmasını yaptığı çalıştayda Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Radyo-Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, öğretim üyeleri, geleneksel ve dijital medya temsilcileri yer aldı. Ayrıca çalıştayda, Dijital Platformda yayın yapan Netflix, Blu-TV, Tivibu, BEİN, Exxen temsilcilerinin katıldığı oturum oldukça dikkat çekti.

Ilisik Haber Dijital

Haber: Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu