Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Bigadiç’te Akrabalarını Vuran Katil Böyle Yakalandı

 

Bigadiç’te Akrabalarını Vuran Katil Böyle Yakalandı

 

Alacak verecek meselesi nedeni ile, aralarında yaşanan husumet nedeni ile amca çocuklarını öldürdüğü iddia edilen şahıs yakalandı.

 

Balıkesir Girişinde Araçta Yakalandı

Bigadiç İlçesi Yeşildere Mahallesinde, bir şahsın iki akrabasını ateşli silah ile öldürdükten sonra kullandığı araç ile olay yerini terk ederek Balıkesir Merkeze doğru kaçtığı bilgisi üzerine harekete geçen emniyet birimleri, zanlıyı Balıkesir girişinde İzmir yolu üzerinde yakaladı.

Olay Sonrasında Özel Ekip Kuruldu

Bigadiç’e bağlı Yeşildere mahallesinde yaşanan acı olay sonrasında öldürme olayına karıştığı belirtilen şahıs veya şahısların bulunması amacıyla, Altıeylül ve Bigadiç İlçe J.K.lığı asayiş timleri ile JASAT timlerinden oluşan özel bir ekip kuruldu.

Suç Aleti İle Ele Geçirildi

Yapılan araştırmalar neticesinde aralarında bulunan husumet nedeniyle T.Y. isimli şahsın U.Y ve U.Y. isimli mağdur iki şahsı, av tüfeği ile vurarak öldürdüğü tespit edildi. T.Y. isimli şüpheli şahıs suç aleti olan ruhsatsız av tüfeği ile birlikte Balıkesir İli girişinde İzmir yolu üzerinde yakalanarak gözaltına alındı ve hakkında yasal işlemlere başlanıldığı öğrenildi.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu