Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Böyle Düğün Görülmedi; Balıkesir’deki Düğünde Yumurtalar Havada Uçuştu

Böyle Düğün Görülmedi; Balıkesir’deki Düğünde yumurtalar havada uçuştu

 

Türkiye’de farklı kültür ve kültür altyapılarını yansıtan zengin çeşitlilik kendini gösteriyor. Bu kez bu kültür zenginliği, Balıkesir’in İvrindi ilçesinde gerçekleşen bir düğünde kendini gösterdi. Ayrıca, ortaya çıkan ve sosyal medyada da paylaşılan kareler oldukça yoğun ilgi gördü.

 

Boyle Dugun Gorulmedi Balikesirdeki Dugunde Yumurtalar Havada Ucustu 01

Görüntüler Sosyal Medyayı Salladı

Balıkesir’in İvrindi ilçe halkı da, bu zenginliği geleneksel yollarla yaşatanlar arasında yer alıyor. İlçe halkı, bu zenginliği ,özellikle düğünlerde ortaya koyuyor. Dahası bu düğünlerde dikkat çeken görüntüler de ortaya çıkıyor. İşte öyle bir düğün geçtiğimiz gün İvrindi’de gerçekleşti ve düğüne sağdıçlar damga vurdu. Düğüne gelenler, gelin alımı öncesinde sağdıçların damattan istekleri ve öncesindeki yumurta kırma şovunu ilgiyle izledi. Ayrıca, şovu izleyenlerin sosyal medyada paylaştığı görüntüler de adeta sosyal medyayı salladı.

Boyle Dugun Gorulmedi Balikesirdeki Dugunde Yumurtalar Havada Ucustu 02

Sağdıçlar Düğüne Damgasını Vurdu

İvrindi’de  Şoförler Odası İlçe Başkanı Ali Çağlayan’ın oğlu Şevket ve Ayşe’nin düğün cemiyeti gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan düğünde, sağdıçlar yumurtaları birbirlerinin kafalarında kırdı. Düğünde gelin alımı öncesi yapılan birbirinden ilginç istekler ise damadı bir hayli zorlasa da sağdıçların coşkusu düğüne renk kattı.

Boyle Dugun Gorulmedi Balikesirdeki Dugunde Yumurtalar Havada Ucustu 03

Düğünlerdeki Şov Dikkat Çekti

Şoförler Odası ilçe Başkanı Ali Çağlayan’ın oğlunun düğün töreninde yumurtalar havada uçuştu. Gelin alımı öncesinde sağdıçlar, damada köy turu attırdı, kahve, yemek ve benzeri isteklerle damadı zorlasa da damat azmiyle büyük alkış aldı. Ayrıca, düğüne katılan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’de şovu beğendiğini ifade etti. Başkan Cengiz, “Ak Parti İlçe Başkanımız Muharrem Akçal ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Solak ile birlikte katılım sağladığımız düğün merasiminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, yuva kuran çiftimize mutluluklar diliyorum” dedi.

HABER: NURSİMA AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu