Etkinlikİlçe Haberleri

“Bücür Amca” Ayvalık’ta Minikleri Güldürdü!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, engelli oyuncu Ercan Kubaş ve ailesinin sahneye koyduğu "Bücür Amca" isimli çocuk oyunu minik seyircilerle buluştu.

“Bücür Amca” Ayvalık’ta Minikleri Güldürdü!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, engelli oyuncu Ercan Kubaş ve ailesinin sahneye koyduğu “Bücür Amca” isimli çocuk oyunu, Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde minik seyircilerle buluştu. Tıp dilinde “Akondroplazi” olarak bilinen, halk arasında ise “Cüce” olarak adlandırılan engelli oyuncu Ercan Kubaş’ın yazıp yönettiği oyunda, eşi Aysun Kubaş ve kızları Yağmur Kubaş da sahne aldı. Gösteri, minikleri kahkahaya boğarken, oyuncuların samimi sahne performansı büyük beğeni topladı.

Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro günleri kapsamında sergilenen ücretsiz oyun, sömestre tatilinde 400 çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Ayvalık Belediyesi Kültür Sanat Müdürü Ayşe Urul ve Kültür Sanat İşleri Koordinatörü Erkan Cılak, oyunun ardından sahnedeki oyuncuları kutlayarak etkinliğin başarılı bir şekilde sona erdiğini belirtti.

&Quot;Bücür Amca&Quot; Ayvalık'Ta Minikleri Güldürdü!

 

 

İHA

Burhaniye’de Bin Fotoğrafla Anılar Canlandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu