Etkinlikİlçe Haberleri

Burhaniye’de Bin Fotoğrafla Anılar Canlandı

"Körfezin İncisi Burhaniye" 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda katılan fotoğraflar, Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi'nde sergileniyor.

Burhaniye’de Bin Fotoğrafla Anılar Canlandı

“Körfezin İncisi Burhaniye” 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda katılan fotoğraflar, Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi’nde sergileniyor. Ayrıca Burhaniye Belediyesi’nin bu yıl 19. kez gerçekleştirdiği “Geleneksel Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali” kapsamında düzenlenen yarışma, Burhaniye’nin kökeni, kültürü, tarihi ve sembollerinin ölümsüzleştirici bin fotoğrafı bir araya getirilmesiyle sonuçlandı.

Serginin bildirilmesine, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Birol Şahin, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ve Tamer Midilli, CHP İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Bin Fotoğraf, Burhaniye’nin Değerlerini Yansıtıyor

2023 yılı Şubat ve Kasım ayları arasında Türkiye genelinde birçok fotoğraf sanatçısının yarışmasıyla yapılan yarışmada, Burhaniye’nin benzersiz özellikleri, kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ve diğer değerleri bin fotoğraflar aracılığıyla ölümsüzleştirildi. Dereceye giren fotoğraflar için düzenlenen ödül törenlerine katılan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve diğer protokol üyeleri, ödüllerini taktım.

Yarışma kapsamında seçilen bin fotoğrafın, Burhaniye’nin çeşitli şekillerde yansıtılarak yönetilecek görsel bir şölen sunması bekleniyor. Serginin yanı sıra, jüri üyelerine teşekkür plaketi verildik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Haber: Bülten

Balıkesir’den Milli Takım Havuzuna 6 Sporcu Girdi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu