Gündemİlçe Haberleri

Cankul Ekibiyle Sahada

Cankul Ekibiyle Sahada

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un talimatı ile belediye ekipleri ilçede karla mücadeleyi sürdürüyor. Önceki gün felç geçiren bir hastaya ulaşmaya çalışan ambulansın yolunu açan ekipler, greyderlerle hastaya yol açtı.

SABAHA DEK ÇALIŞTILAR

Kepsut’un mahallelerine ulaşımı zorlaştıran kar yağışına karşı önlemler en üst düzeyde alındı. Cankul ekiplerin anında müdahale ile yollarda olduklarını ve yol açma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Yolları Açtılar

Kepsut  Serçedere mahallesinde evinde felç geçiren hastayı belediye ve sağlık ekipleri hastaneye yetiştirdi. Kar yağışından dolayı kapanan yolunun iş makinesiyle açılmasını sağlayan belediye ekipleri ambulansın yolunu açtı. Hasta yakınları, Cankul ve personeline, sağlık ekiplerine teşekkür etti.

“7/24 Hazır Vaziyetteyiz”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Mübarek üç aylar Rahmet ve Bereketi ile geldi, Rabbim afatsız yağış nasip etsin.Çok şükür şuana kadar kar yağışı nedeni ile bir olumsuzluk ile karşılaşmadık. Büyükşehir Belediyemiz ve Kepsut Belediyesi ekiplerimiz personel ve araç gereçleri ile 7/24 hazır.”ifadelerine yer verdi.

“Toplantılarımız Rutin Devam Ediyor”

Kar yağışıyla birlikte kar küreme ve benzeri çalışmalar sürüyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul günün gerektirdiği koşullarda ve şartlarda her türlü hizmetin verildiği Belediye’de yatırım odaklı çalışmalarında sürdüğünü belirtti. Vefalı Yurt Kepsut’umuz için birçok proje ve hizmeti büyük bir titizlikle uygulamaya devam ediyoruz” dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu