Görüntülü HaberlerGündemİlçe HaberleriSiyaset

Cankul’u Düğün Dernek Gibi Karşıladılar

AK Parti’nin bu dönem 3 dönem kuralını esnettiği nadir birkaç isimden olan İsmail Cankul seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cankul’u Düğün Dernek Gibi Karşıladılar

AK Parti’nin bu dönem 3 dönem kuralını esnettiği nadir birkaç isimden olan İsmail Cankul seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta, Cankul’un Kepsut’a bağlı Mahmudiye mahallesinde mahallelilerin adeta düğün dernek gibi gerçekleştirdiği karşılama, bir anlamda neden dördüncü kez aday gösterildiğini de ortaya koydu.

Cankulu Dugun Dernek Gibi Karsiladilar 1

Düğün Gibi Seçim Çalışması

Mahallelilerin mahalle girişinde yediden yetmişe samimi bir sevinç gösterisi ile karşılanan Cankul, bu atmosfere dayanamayarak davul zurna eşliğinde vatandaşlarla oynadı. Heyecan ve sevgi gösterisinin etkisi konuşmasına da yansıyan Cankul, “Mahmudiye bu akşam ne güzelsin. Mahmudiye Köyü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cankulu Dugun Dernek Gibi Karsiladilar 2

 

Kepsut Belediye Başkanı Cankul’un konuşmasında öne çıkanlar ise şöyle;

Böyle coşkulu güzel karşıladığınız için sizlere minnet ifadesini ifade etmek istiyorum, iyi ki varsınız, iyi ki bizimle birliktesiniz, iyi ki sizle bu güzel muhabbeti, bu sevgiyi birlikte inşa ettik genişlettik. Hani Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var ya, ‘aşk inen koşan yorulmaz” diye işte biz de aşk ile hizmet için sürekli koşturuyoruz ve sizlerin bu sevgisini gördükçe hiç yorulmuyoruz.

Biz dertliyiz. Biz sizin dertlerinizde dertleniyoruz ve dertlerinize derman olmak için de mücadele ediyoruz. Sadece klasik belediyecilik yapmıyoruz. Biz sizlerle gönül bağı kurabilecek ne kadar iş varsa, hepsini üstleniyoruz. Ne kadar sıkıntı varsa, dert varsa, hepsini üstleniyoruz ve sizlerle birlikte olmak için mücadele ediyoruz.

Kadınlardan Cankul’a Tarladan Videolu Destek

Mahmudiye Köyü üyesi hanımefendiler ve hanım teyzelerim, hanım ablalarım, zaman zaman bana tarlalardan videolar gönderiyorlar. Çalışırken videolar atıyorlar. Traktörle tarladan dönerken videolar atıyorlar ve bu sadece seçim döneminde değil,  5 yıl içindekileri paylaşıyorlar ve onları her anını paylaşıyorlar işte bu güzellikleri birlikte yaşayarak geliyoruz huzurunuza. Bugüne bu güzellikleri yaşadık. Bundan sonra da çok daha güzel anları, güzel anıları yaşayarak devam edeceğimize eminim.

Cankulu Dugun Dernek Gibi Karsiladilar 3

En güzel Hizmetleri Yaptık, Yapacağız

Mahmudiye Köyü ve civarına bakın. Biz 10 yıl Mahmudiyeli Hüseyin kardeşimle birlikte belediye meclisinde yol yürüdük. En güzel hizmetleri, en iyi hizmetleri yapmak için mücadele ettik. Biz ondan çok memnunuz. Biz ondan razıyız, ama tabii ki bu bir bayrak yarışı. Şimdi de Mahmudiye’den bir başka isim olan Turhan kardeşimiz belediye meclisinde birlikte hizmet edeceğiz. İşte Hüseyin kardeşimiz yanımızda, Turhan kardeşimizde yanımızda Parçaların hiç birbirimizle gönül kırgınlığımız yok.

Biz İnsanımıza Sevdalıyız

Biz çünkü dava insanıyız. Biz bu insanımıza sevdalıyız. Hüseyin kardeşimiz Mahmudiye Köyü mahallemizin kooperatif başkanlığını başka görevlerde üstleniyor. Son üç yıldır bizim sizlere sağladığımız tohum, gübre, hayvanlarınızın aşılanma bedelini karşılamak gibi projelerinde mimarıdır aynı zamanda. Bakın önümüzde ki haftalarda sizlere yine mısır tohumu yarı destekli dağıtacağız. Bunlarda Hüseyin kardeşimizin emeği var. İnşallah istikrar yönetimi kalkınma kontrolü ile bu hizmetleri en iyi şekilde yine devam ettirecek. En iyi şekilde sadece Mahmudiye Köyü diye değil, tüm köylerimize hizmet etmeye devam edecek. Bakın geçen hafta biz güzel bir iş yaptık. Mahmudiye Köyü kooperatifiyle hem bütçe bölümünde hem de kalburcu yolunda 9 dönüm araziyi Mahmudiye Köyü kooperatifine birlikte kazandırdık.

Kepsut, İstiklal Marşı’nın 103. Yılını Kliple Kutladı

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu