GündemSiyaset

CHP Balıkesir İl Başkanı Sarı’dan 29 Ekim Mesajı

CHP Balıkesir İl Başkanı Sarı’dan 29 Ekim Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarı mesajında: “Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyet, yüce milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin bizlere armağanıdır. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda medeniyet değerlerinden aldığı ilham ve benimsediği evrensel ilkelerle uygar gelişmiş bir ülke olacaktır. Bu hedefe ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde birbirimizi kucaklayarak hep beraber çok çalışmalıyız bunu başaracak güç ve kudretimiz vardır.

Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Cumhuriyetimiz, Aziz milletimizin verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama arzusunun ortaya çıkardığı en önemli eserdir.  Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ayrıca canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu