GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan İle Yüz Yüze Görüşeceğini Yineledi

"Kutuplaşmayı kırmak için adım atacağımıza inanıyorum"

CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan İle Yüz Yüze Görüşeceğini Yineledi

“Kutuplaşmayı kırmak için adım atacağımıza inanıyorum”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin yerel yönetimlerde elde ettiği başarıyı değerlendirdiği Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, seçimlerin kazananının Türkiye İttifakı olduğunu vurgulayarak, partinin seçim zaferini tüm Türkiye’ye adadıklarını ifade etti. Özel, Türkiye’nin dört bir yanından gelen seçilmiş belediye başkanları ve il başkanlarıyla birlikte olmaktan duyduğu gururu dile getirdi.

Chp Genel Baskani Ozel Erdogan Ile Yuz Yuze Gorusecegini Yineledi 1

Partisinin seçimlerde elde ettiği başarıyı, partinin genişleyen tabanı ve artan oy oranıyla ölçtüğünü belirten Özel, CHP’nin Türkiye’nin her kesiminden oy alabilen bir siyasi parti haline geldiğini ifade etti. Özellikle yerel seçimlerde büyükşehirlerden, il merkezlerine ve ilçelere kadar birçok belediyeyi kazanmalarını ve oy oranlarını yükseltmelerini önemsedi.

Chp Genel Baskani Ozel Erdogan Ile Yuz Yuze Gorusecegini Yineledi 3

Konuşmasında, CHP’nin tarihine ve temellerine vurgu yaparak, partinin Atatürk’ün emaneti olduğunu ve bu mirasa sıkı sıkıya bağlı olduklarını belirtti. Özel, CHP’nin Cumhuriyet’in temel değerlerini korumak ve yaşatmak adına mücadele edeceğini vurguladı.

Chp Genel Baskani Ozel Erdogan Ile Yuz Yuze Gorusecegini Yineledi 4

Gelecek seçimlerde yapılacak ölçme-değerlendirmenin siyasetin merkezine yerleşeceğini belirten Özel, doğru ve yanlışları değerlendirerek partinin daha da güçlenmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

Chp Genel Baskani Ozel Erdogan Ile Yuz Yuze Gorusecegini Yineledi 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacakları görüşmeye hazır olduklarını belirten Özel, kutuplaşmayı azaltmak ve toplumsal barışı sağlamak adına adım atacaklarını belirtti. Ayrıca, siyasi kararların halkın ihtiyaçlarına hizmet etmesi gerektiğini ve bu doğrultuda çalışacaklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Lideri İsmail Haniye’yi Kabul Etti

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu