Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP Karesi Dayanışma Gecesinde Unutulmaz Anlar Yaşandı

CHP Karesi Dayanışma Gecesinde Unutulmaz Anlar Yaşandı

CHP Karesi İlçe Örgütü olarak 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde düzenlemiş olduğumuz dayanışma gecesinde müzikal tiyatro gösterisi sahnelendi. Karesi Kültür Sanat ekibi tarafından şiir, müzik ve gülmeceden oluşan etkinlikte seyircilere hüznü ve neşeyi bir arada yaşattılar.

CHP Karesi İlçe Örgütümüz tarafından düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’ katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandılar. Yapılan etkinlikte geceye; Eda Çeviker, Taylan Kuşdoğan, Selim Sezer ve Ahmet Derman müzikleriyle eşlik ederken, başkanımız Dilek Yalçın, Semiha İlhan, Oylum Yener Aydemir, Ünal Zafer Koloğlu, Mahmut Arıcan ve Arda Gündoğan şiirleriyle seyircilere duygu seli yaşattı. Gösterinin gülmece bölümünde Metin Yalçın Sultan Palamut karakterini, Filiz Öztürk İyidoğan ise haber sunucusu Badehan karakterini canlandırdı. Sultan Palamut ve yandaş basın Badehan ikilisinin sahnelediği gülmece güncel politik olaylara mizahi bir dille değinerek dinleyenleri kahkahaya boğdu.

“GÜNEŞE KAVUŞMAK İSTİYORUZ”

Gecenin sonunda CHP Karesi İlçe Başkanımız Dilek Yalçın insan haklarının önemine değinerek “Sevgili dostlar bu gece ayrıca dayanışma gecemize katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Son 20 yıldır ülkemizde insan hakları, kadın hakları, hayvan hakları, işçi hakları, yaşamaya dair her türden hakkı yalnızca bir zümrenin, bir cemiyetin, bir sınıfın haklıymış gibi gören bir anlayışın gölgesi altında yaşadık ve artık o gölgeden çıkmak, güneşe kavuşmak istiyoruz güneşe yaptığımız bu yürüyüşe destek veren tüm dostlarımıza ayrıca karesi ilçe örgütüm adına teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

CHP Karesi İlçe Başkanımız Dilek Yalçın; gecenin sponsoru olan; Levent Tellioğlu ve M.Emir İyidoğan’a teşekkür etti. Yalçın Tellioğlu’nun Yoğun programı dolayısıyla katılım gösteremediğini belirterek Emir İyidoğan’a plaketini takdim etti. Plaket töreni ardından CHP Karesi İlçe yöneticilerimiz İnsan Hakları Evrensel Bildirgesinden kısa kısa bölümler okuyarak sahneye çıktılar. Daha sonra seyirciler müzisyenler tarafından çalınan halaylar eşliğinde halay çektiler. Melisa Kalaycı’nın sunuculuk yaptığı gecenin koordinatörlüğünü Mehtap İpek üstlenirken, Gökhan Karcı ise ses ve ışık masasından geceye katkı sundu. Geceye; CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Önceki Dönem Milletvekili Mehmet Tüm ve ayrıca Eski İl Başkanı Ender Biçki çok sayıda partili dostlarımız ve yol arkadaşlarımız katıldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu