CHP'li Sarı: "Çiftçilerimizin Sesi Duyulmalı"
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sındırgı'da çiftçilerle bir araya gelerek, üreticilerin yaşadığı sıkıntıları gündeme taşıdı ve hükümete çağrıda bulundu: "Ya fiyatları artırın ya da erken seçim kararı alın!"

CHP’li Sarı: “Çiftçilerimizin Sesi Duyulmalı”
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sındırgı’da çiftçilerle bir araya gelerek, üreticilerin yaşadığı sıkıntıları gündeme taşıdı ve hükümete çağrıda bulundu: “Ya fiyatları artırın ya da erken seçim kararı alın!”
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sındırgı’daki çiftçileri yalnız bırakmadı. Sarı, dün Bandırma’da gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugün Sındırgı’daki çiftçilerin sorunlarını dinledi.
Sarı, “Dün Bandırma, bugün Sındırgı! Memleketimin her yerinde isyan varken AKP iktidarı kör, dilsiz, sağır! Sındırgılı çiftçilerimiz de tıpkı Bandırmalı üreticimiz gibi aynı kaderi paylaşıyor. Ürünlerini 3 liraya mal eden çiftçiler, 1.5 liraya satmaktan dert yanıyor,” ifadelerini kullandı.
Sarı, çiftçilerin dört bir yandan meydanlara çıkarak seslerini duyurmaya çalıştığını belirterek, “Ya çiftçimizin sesini duyup fiyatları arttırın ya da derhal erken seçim kararı alın, biz çözelim!” diyerek hükümete seslendi. Sarı, üreticilerin taleplerinin karşılanması gerektiğini vurguladı ve çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Metin Tunçer Edremit’in Başkan Yardımcısı Oldu
Bülten