Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de Dezenfeksiyon İstasyonunun Yeri Değişti

Dursunbey’de Dezenfeksiyon İstasyonunun Yeri Değişti

 

Dursunbey’de Dezenfeksiyon İstasyonunun Yeri Değişti. Dursunbey İlçesi’nde araçları dezenfekte edilmesi için kurulan dezenfeksiyon istasyonunun yeri değiştirildi.

SALGINLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Kovid-19 salgını ile mücadelede belediyeler vatandaşlara dezenfeksiyon hizmeti sağlamaya devam ediyor. Salgınla mücadele kapsamında gerek şehri gerek vaka görülen apartmanları ilaçlayarak dezenfekte edilmesini sağlayan belediyeler başta toplu taşıma araçları olmak üzere vatandaşların sıkça kullandığı ve risk alanı olabilecek taşıtların da dezenfekte edilmesi için çalışmalarını sürdürüyorlar.

KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜNE TAŞINDI

Dursunbey Belediyesi önceki günlerde haftanın her Salı günü ilçedeki araçların dezenfekte edilebilmesi için ilaçlama istasyonu kurulmasına öncülük etmişti. Araçlarını dezenfekte etmek isteyen vatandaşlar için istasyon kuran Dursunbey Belediyesi çeşitli sebeplerden dolayı istasyonun kurulduğu noktada değişikli yapma kararı aldı. Alınan karar doğrultusunda dezenfeksiyon istasyonunun haftanın her Salı günü İlçe merkezinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi önünde kurulacağı belirtildi. Belediye tarafından yapılan duyuru ile ilçe sakinleri, kurumlar ve toplu taşıma araçları sahipleri hizmetten yararlanabilmeleri için bilgilendirildiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu