Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Eczacılar Çözüm Bekliyor

Eczacılar Çözüm Bekliyor

 

Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Göksel Gümüş eczacıların yaşadığı sorunlara değindi . Eczacılarla birlikte sorunlara çözüm için biraraya geldiklerinin altını çizdi ve çeşitli illerde yapılan toplantılara katıldıklarını ve çözüm arayışlarının sürdüğünü açıkladı.

 

Göksel Gümüş “ Eczacılarımız İçin Yük Dayanılmaz Boyutta”

Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Göksel Gümüş ,Ülkece Ekonomik olarak zorlukların yaşandığı dönemde sağlık sisteminde yaşanan sorunlara değindi. Gümüş yapılan toplantılarda dile getirilen konuları MERHABA’ya anlattı. Toplantılarda dile getirilen konular arasında eczacı kamuoyuna Pandemi  ile birlikte sağlık sisteminin üzerindeki yüklerle birlikte  dayanılamaz bir hal alan durum yaşandığını söyledi.

 

Kararlı ve Israrlı Mücadelemiz Sürecek

Eczacılar kamuda, endüstride, eczanelerde, hastanelerde kısacası ilaç ve eczacılık hizmetinin sunulduğu heryerde ağırlaşan yükün etkilerinin en yoğun şekilde hissedildiğini belirtti. Başkan Gümüş, “Yaşanan sıkıntıların çözümü için önümüzü aydınlatacak ve mesleğimizi ileri taşıyacak kararlı ve ısrarlı bir mücadele verilmesi gerekliliğini hatırlatıyoruz” dedi.

 

Meslektaşlarımıza Olan İhtiyaç Her zamankinden Daha Fazla

Mesleki hakların savunulması noktasındaki kararlılıklarının süreceğini belirten Başkan Gümüş, “mesleki hakları güçlü bir şekilde savunmak için meslektaşlarımıza daha fazla ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek isterim. Kararlı duruşun sergilenmesi ve kadim mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi için bizler Balıkesir Eczacı Odası olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle konunun her zaman takipçisi olacağız”dedi.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu