Edremit’te Hayırseverlere Teşekkür Plaketi
Edremit Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü okul yaptıran hayırseverlere teşekkür plaketi verdi.

Edremit’te Hayırseverlere Teşekkür Plaketi
Edremit’te, ilçeye yeni okullar kazandıran hayırsever iş insanları, Kaymakam Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer tarafından teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, ilçeye kazandırılan iki ilkokul için katkı sağlayan hayırsever iş insanlarına teşekkür plaketi takdim etti. Bu anlamlı katkı, eğitime olan desteğin bir simgesi olarak dikkat çekti.
Edremitli Hayırseverlere Teşekkür
Edremit’e yeni okullar kazandıran ve eğitime büyük katkı sağlayan Mehmet Ertaş, Hüseyin Çelik ve Ali Çelik, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer tarafından onurlandırıldı. Mehmet-Raşit Ertaş Cumhuriyet İlkokulu ve Ali Çelik İlkokulu’nun yapılmasında önemli bir rol üstlenen hayırseverlere teşekkür edilerek, ilçeye kazandırdıkları bu eğitim kurumlarının, geleceğin faydalı bireylerini yetiştireceği vurgulandı.
Hayırseverlik ve Geleceğe Y atırım
Kaymakam Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, teşekkür plaketi takdim ederken, hayırseverlerin ilçeye kazandırdığı okullarda yetişen öğrencilerin, onlardan ilham alarak aynı duygu ve sorumlulukla hayır işlerine katkı sağlayacaklarını belirttiler. Eğitime sağlanan katkının, gelecekte toplumun her kesimine olumlu yansıyacağına olan inançlarını dile getiren Odabaş ve Ciğer, hayırseverlere teşekkür etti.
Haber: Bülten