Edremit’te Hurdacıya Silahlı Saldırı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir hurdacı dükkanında meydana gelen silahlı saldırıda iş yeri sahibi ağır yaralandı.

Edremit’te Hurdacıya Silahlı Saldırı

Edremit’te Hurdacıya Silahlı Saldırı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir hurdacı dükkanında meydana gelen silahlı saldırıda iş yeri sahibi ağır yaralandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi 1544 Sokak’ta bulunan hurdacıya gelen Ç.Y. ile iş yeri sahibi K.P. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan Ç.Y., yaklaşık yarım saat sonra geri dönerek yanında getirdiği tabanca ile K.P.’ye ateş etti. Ağır yaralanan K.P., sağlık ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Edremit’te Hurdacıya Silahlı Saldırı
Edremit’te Hurdacıya Silahlı Saldırı

Olayın ardından Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, şüpheli Ç.Y.’nin olay yerine 34 AU 2182 plakalı araçla geldiği, aracı ise T.Y.’nin kullandığı tespit edildi. Söz konusu araç muhafaza altına alınırken, Ç.Y. ve T.Y. suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre, Ç.Y.’nin 1, T.Y.’nin ise tehdit, hakaret, hırsızlık ve yaralama gibi suçlardan toplam 13 kaydının bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

“Aka: ‘Bu Müdür Kim? Hangi Liyakate Bu Ayrıcalık?’”

edremit asayiş balıeksir il emniyet müdürlüğü Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü