Edremit’te İş Dünyası İçin Yeni Bir Fırsat

Edremit Ticaret Odası, 18-19-20 Ekim tarihlerinde Güre Sahili’nde düzenlenecek FestOlive Edremit Zeytinyağı Tadım Festivali için iş dünyasına önemli bir çağrıda bulundu.

Edremit’te İş Dünyası İçin Yeni Bir Fırsat

Edremit’te İş Dünyası İçin Yeni Bir Fırsat

Festivalin Katılımcılara Sağlayacağı Avantajlar

Ticaret Odası, festivalde stant açmanın firmalara hem doğrudan tüketicilere hem de diğer ticaret ağlarına ulaşma şansı tanıyacağını belirtti. Açıklamada, “FestOlive, iş dünyasında güçlü bağlantılar kurmak isteyen firmalar için büyük bir fırsat sunuyor” ifadesi kullanıldı. Katılımcılar, zeytinyağlarını sergileyerek markalarını tanıtma ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı bulacaklar.

Stant Başvuruları ve Bilgi

FestOlive’de stant açmak isteyen firmalar, www.festolive.com.tr adresinden başvuru formunu doldurarak yerlerini ayırtabilirler. Festival, B2B fırsatları sunarak firmaların geniş bir müşteri kitlesiyle buluşmasına olanak tanıyacak.

Haber: Bülten

Bigadiç Tarım Projeleri Masada

zeytinyağı iş dünyası Edremit Ticaret Odası güre sahili FestOlive Edremit Zeytinyağı Tadım Festivali stant açma ticaret ağları B2B fırsatları başvuru formu