Gündemİlçe Haberleri

Ekmek Parasını Deve Güreşlerinden Kazanıyor 

Burhaniye ilçesinde düzenlenen Deve Güreşleri, Denizli'nin Buldan ilçesinden gelen Mehmet Karacaoğlu'nun tezgahında büyük ilgi gördü. Karacaoğlu, Ege ve Marmara bölgesinde düzenlenen birçok güreş etkinliğine katılarak deveci üstlüklerini tanıttı.

Ekmek Parasını Deve Güreşlerinden Kazanıyor

Ekmek Parasini Deve Gureslerinden Kazaniyor 1 1
Ekmek Parasını Deve Güreşlerinden Kazanıyor 

Deveci Üstlükleri Geçim Kapısı Oldu

Mehmet Karacaoğlu, Denizli’nin Buldan ilçesinden geldiğini belirterek, deveci üstlüklerini tanıtmak amacıyla bölgedeki güreş etkinliklerine katıldığını söyledi. Deveci üstlüklerinin, devecilerin vazgeçilmez aksesuarı olduğunu ifade eden Karacaoğlu, Buldan’da dokunan üstlüklerin özellikle ilgi çektiğini belirtti. Denizlili vatandaşlar için bir geçim kapısı haline gelen deveci üstlükleri, kalitesine ve büyüklüğüne göre 100 ila bin 500 lira arasında deveci tutkunları tarafından satın alınıyor.

Ekmek Parasini Deve Gureslerinden Kazaniyor 1 2

“Popüler bir tercih haline geldi”

Mehmet Karacaoğlu, Burhaniye’de düzenlenen deve güreşlerinin oldukça etkileyici olduğunu vurgulayarak, “Bu güzel etkinliklere katılarak Buldan’da üretilen üstlükleri güreş alanlarında satıyoruz. Her bir üstlüğün kalitesi ve büyüklüğüne bağlı olarak ilgi gören ürünlerimiz, deveci tutkunları arasında beğeni topluyor. Bu özel aksesuarlar, güreşseverler arasında popüler bir tercih haline geldi” dedi.

Ekmek Parasini Deve Gureslerinden Kazaniyor 1 3

Haber: İHA

Balıkesir’de 250 Deve Güreştirildi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu