GündemSiyaset

Ekrem Başaran: Öznemiz Balıkesir Halkımızı Dinlemeye Devam

Ekrem Başaran: Öznemiz Balıkesir Halkımızı Dinlemeye Devam

Ak Parti İl Başkanlığı Halk Günü toplantısı, her ayın ikinci Perşembe günü İl Teşkilat binasında yapılmaya devam ediyor. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Halk Günü toplantısında vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi.

HER DAİM MİLLETİMİZİN YANINDA, MİLLETİMİZLE BİRLİKTEYİZ…

Öznesi Balıkesir olan her konunun takipçisi olma gayreti içerisinde olduklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, halkımızla birlikte olmak, onların sorunlarına, taleplerine çözüm bulmak için çalıştıklarını söyledi.

Ülkesine ve milletine hizmet etmeyi, derdiyle dertlenmeyi 20 yıldır sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Başaran, “Milletin iradesiyle, desteğiyle kurulan Ak Parti gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizle birlikte hizmetlerine aralıksız devam etmektedir. Ak Parti İl Başkanlığı olarak her ayın ikinci Perşembe günü halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızın dertleriyle hemhal olup, çözüm odaklı çalışmalarımız sürecek. Bildiğiniz gibi, Ak Kadrolarımız her daim milletimizin yanında, milletimizle birlikte yürümeye devam ediyor. 20 ilçe Teşkilatımız, ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanlıklarımızla birlikte halkımıza yardımcı olarak onları dinliyor. Milletimizin derdiyle hemhal olup, çözümü birlikte üretiyorlar. Çünkü biz her daim milletimizin yanında, milletimizle birlikteyiz” dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ VE GELİŞEN BALIKESİR TEK HEDEFİMİZ…

Ak Parti’nin 20 yılda Türkiye’yi gelişmiş ülkeler seviyesine taşıdığını belirten Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Hedefimiz 2023. Gerek içeride, gerekse dış siyasette ülkemizin vizyonunu, gücünü ortaya koymak için Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretlerini milletimiz görüyor. Milletin adamı, milletiyle birlikte yürümeye devam ediyor. Biz de Ak Davamızın bir neferi olarak, milletimizle birlikte liderimizle kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bugün, Balıkesir’de halkımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onlarla sohbet etmenin, dertleriyle dertlenmenin, taleplerini dinlemenin, önerilerini duymanın huzuru içerisindeyiz.

BALIKESİR’İ KALKINDIRMAK VE GELİŞİMİNİ HIZLANDIRMAK ASLİ GÖREVİMİZ…

Öznemiz Balıkesir derken bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Çünkü Balıkesir bizim gözbebeğimiz. 20 yılda yapılamayan, hayal dahi edilemeyen hizmetleri, yatırımları kentimize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün, Çağ atlayan, sürekli gelişen ve kalkınan bir Balıkesir var. Bu devam edecek. Balıkesir’imizi, milletimizle birlikte hak ettiği düzeye getirmek için, yılmadan, yorulmadan, hep birlikte çalışacağız. Milletimizi dinleyeceğiz, talep ve önerilerini dikkate alarak hareket edeceğiz. Bugüne kadar Ak Parti nasıl başarmışsa, yine ancak ve ancak Ak Parti başarır. Gönüllere dokunan bir anlayışla hizmet ve eser üretmeye devam edeceğiz. Güçlü Türkiye yolunda, kalkınan ve gelişen Balıkesir için durmak yok yola devam” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu