İlçe HaberleriSiyaset

Ensar Aytekin Altıeylül Belediyesi’nde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ensar Aytekin Altıeylül Belediyesi’nde

Ensar Aytekin Altieylul Belediyesinde 1
Ensar Aytekin Altıeylül Belediyesi’Nde

Yerel Seçim Başarısı ve İktidar Hedefi

Ziyarette, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, CHP Balıkesir İl Başkanı Erdem Köybaşı, ilçe başkanları ve partililer de hazır bulundu. Aytekin, ziyarette yaptığı konuşmada, CHP’nin yerel seçimlerde elde ettiği tarihi başarıdan bahsederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca, bu başarının genel seçimlerde de tekrarlanacağına inandığını vurguladı ve Türkiye’nin CHP tarafından yönetileceğine dair güvenini dile getirdi.

Ensar Aytekin Altieylul Belediyesinde 2

Yerel Yönetimlerde Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik

Altıeylül Belediyesi ziyaretinde konuşan Aytekin, CHP’nin 2028 yılında iktidara gelme hedefini yineledi. Ayrıca, CHP’li belediyelerin çalışmalarının şeffaflık ve hesap verebilirlik prensipleri doğrultusunda takip edileceğini ve bu belediyelerin performansının 6 ayda bir karnelerinin çıkarılacağını belirtti. Bu adımın, CHP’li belediyelerin daha şeffaf ve hesap verebilir olmalarını sağlayacağını vurguladı.

Haber: Bülten

Burhaniye’de Yeni Dönem Meclis Toplantısı Gerçekleşti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu