Gündemİlçe Haberleri

Erdek Taşıyıcılar Kooperatifinden Marmara’ya Cenaze Araçları

Erdek Taşıyıcılar Kooperatifinden Marmara’ya Cenaze Araçları

Erdek Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Marmara Adalar Belediyesi’ne iki adet cenaze aracı tahsis edildi.

2 CENAZE ARACI TAHSİS EDİLDİ

Erdek Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Marmara Adalar Belediyesi’ne iki adet cenaze aracı tahsis edildi. Kooperatif tarafından adalara tahsis edilen cenaze araçları ile ilgili Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Erdek Taşıyıcılar Kooperatifi’ne teşekkürlerini iletti. Başkan Aksoy araçların özelliklerinden bahseden bir açıklamada bulundu. Süleyman Aksoy açıklamasında şöyle kaydetti:

BİRLİK BERABERLİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ

“İşte adalardaki birlik beraberliğin böyle olması lazım. Kooperatifin ilk başladığı para kazandığı adalarımızda , para kazandılar ve bunun karşılığında son model 2 adet soğutmalı cenaze aracı temin ettiler. Araçların arkasında 4 kişilik cenaze yakınlarını taşıyacak dizaynda bir araç bu. Bugün adamıza ulaştı. İnşallah resmi işlemleri yapıp, adalarımıza hizmet verecek bu 3. Cenaze aracımızı oldu. Her adaya her mahalleye 1 tane cenaze aracımız olacak.

MORG GÖREVİ DE GÖRÜYOR

Bu araç aynı zamanda morg görevi görüyor. Bundan sonraki aşamalarda yine temin edeceğiz.  İşte yardımlaşma bunu gerektiriyor. Bizlerin kimsenin işinde gücünde kazancında gözümüz yok. Allah daha çok versin. Ancak kazanan insanlarında aynı kooperatifimizde olduğu gibi kazançlarını, kazançları sağladıkları yerlere yardım ederek destek olmalarını istiyoruz. Küçük bir ada ve belediyeyiz.  Ancak Balıkesir’de en çok çalışan, iş yapan belediyeyiz ve bununla gurur duyuyoruz. Tekrar Erdek taşıyıcılar Kooperatifine Başkanları Muharrem Sürmen ve Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah daha çok versin. ”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu