GündemSiyaset

Erdoğan Kahta’da İstasyon Talebini Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yaptığı konuşmada, Kahtalıların istekleri arasında bulunan istasyon talebine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Kahta’da İstasyon Talebini Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaptığı konuşmada, Kahtalıların istekleri arasında bulunan istasyon talebine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında bir pankartın dikkatini çektiğini ve istasyon talebinin kendisine iletilmesi üzerine İçişleri ve Ulaştırma Bakanlarına talimat vereceğini belirtti. İstasyon sorununu çözmek için gerekli adımları atacaklarını vurgulayan Erdoğan, millete hizmetkar olma anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.

Ayrıca, deprem bölgesinin sadece seçim dönemlerinde hatırlanmasına ve siyasi malzeme yapılmaya çalışılmasına yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, hükümetlerinin sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli olarak halka hizmet etme gayreti içinde olduğunu belirtti.

Seçim sürecinin ardından icraatlarına odaklanacaklarını ve önlerinde uzun bir süre olduğunu dile getiren Erdoğan, bu dönemi etkili bir şekilde değerlendireceklerini ifade etti.

 

 

Haber: Bülten

Kısıtlı Seçmenlerin Durumu Masaya Yatırılıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu