Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yangın Gönüllüsü Eğitimleri, Kepsut'ta devam etti.
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ve Balıkesir AFAD, orman yangınlarına karşı daha etkili bir mücadele için güçlerini birleştirdi.
Balıkesir İl Orman Bölge Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında fidan dağıtımı gerçekleştirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklediği ile Balıkesir İl Tarım Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler kapsamında, "Uzman Eller" projesi çerçevesinde, mühendis Musa Bayburtlu 500m²'lik serada marul üretimine başladı.
Balıkesir İl Orman Müdürlüğü, orman fidanları üretme faaliyetlerinin yanı sıra bahçe ve parkları güzelleştirmek için ürettikleri süs bitkileri ile dikkat çekiyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.