Dursunbey’e bağlı Hamzacık Mahallesi’nde seçimden önce halk sağlığını tehdit eden su kanalının kapatılması için muhtardan ve vatandaşlardan gelen talep üzerine sorunu çözeceğinin sözünü veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ekipleri seferber etti ve sözünü tuttu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Pamukçu Ovası'nda tarımsal sulama için alternatif bir çözüm buldu.
Büyükşehir, üreticinin yanında 2 binden fazla üreticinin yararlandığı, 15 bin 842 hektarlık Manyas Ovası’nın kalbi Manyas Barajı, BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından sulama sezonu öncesinde titizlikle bakım ve onarımdan geçiriliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.