Susurluk Belediyesi, Ayran Evi'nde yapılan dış cephe boyama ve onarım çalışmalarıyla yapının estetik görünümünü yeniledi.
35. Ayran Festivaline katılan ressamlar Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel’e anlamlı bir sürpriz yaptı. Festivalin coşkulu atmosferinde, katılımcı sanatçılar, Başkan Semizel’e iki özel tablo hediye etti.
Susurluk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünde, milli mücadele ruhunu ve Cumhuriyet değerlerini yaşatmak amacıyla anlamlı bir tören düzenledi.
Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, maaşını bu ay da Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneğine bağışladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.