Burhaniye Özgürlük Parkı açık hava sinemasında, yönetmen Müfit Can Saçıntı ve köşe yazarı Nizam Eren’in katılımıyla “Yaşamak Güzel Şey” filmi gösterildi; sanatçılar söyleşi gerçekleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burhaniye İlçe Başkanı İsmail Zeybek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ören Kitap Fuarı'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.
Burhaniye 6. Kitap Fuarı’nın üçüncü günü, Ören Meydanı’nda düzenlenen özel bir müzik dinletisiyle sona erdi. Sahneye çıkan müzisyen Taylan Özgür Ölmez, kendine özgü yorumları ve sahne enerjisiyle izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Burhaniye Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı, sanat ve edebiyat dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
Burhaniye 6. Kitap Fuarı’nın ikinci günü, kültürel mirasa sahip çıkmanın en somut adımlarından biri olan Burhaniye Kent Arşivi’nin açılışıyla taçlandı.
6. Burhaniye Kitap Fuarı’nın açılışı, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibinin sergilediği gösteriyle başladı.
Burhaniye Kitap Fuarı, bu yıl 5. kez düzenlendi ve kitap severler ile sanatçılara ev sahipliği yaptı
Bugün 5. Burhaniye Kitap Fuarı kapsamında, Özgür Özgülgün “Özgür Abi ile Kitaplara Yolculuk” gösterisiyle çocuklarla buluşacak ve ücretsiz kitap imzalayacak.
Bu yıl 5.’si düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı, yazlık sinema günlerine ünlü oyuncu Perihan Savaş ile başladı. Kemal Sunal ve Perihan Savaş’ın başrollerini paylaştığı "Sosyete Şaban" filmi büyük ilgi gördü
Burhaniye Belediyesi'nden 5. Burhaniye Kitap Fuarı Kapsamında Açık Hava Sinema Geceleri Başlıyor!
5. Burhaniye Kitap Fuarı için 24-28 Temmuz 2024 tarihlerinde ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.
Burhaniye Belediyesi, 24-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 5. Burhaniye Kitap Fuarı’na tüm sanat, edebiyat ve kültürseverleri davet ediyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.