Balıkesir’de antrenör ve yurt personeline yönelik düzenlenen eğitimde psikolojik dayanıklılık konusu merkeze alındı.
Balıkesir’de düzenlenen eskrim turnuvası, genç yeteneklerin kıyasıya mücadelesine sahne oluyor.
Burhaniye’de düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadelede alınacak yeni tedbirler ve farkındalık çalışmaları ele alındı.
Balıkesir, Kadınlar Sutopu Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor
U-15 Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakaları'nda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.
Okul Sporları Futsal Yıldızlar Grup Müsabakalarında Gençler Birincilik İçin Yarışıyor
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü: Badminton 17 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası İl Seçmeleri Tamamlandı
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Dursunbey ve Kepsut'ta spor tesislerini yerinde inceledi.
Balıkesir İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Acı Günü!
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2. Akreditasyon Eğitim Kampı'nı hayata geçirdi
Balıkesir’de Yurtlig Futbol Müsabakaları Sona Erdi: Ödüller Sahiplerini Buldu
Balıkesir'de Okul Sporları İl Birinciliği Heyecanı Sona Erdi
Yurtlarda Gençlerin Sosyal Gelişimi İçin Etkinlikler Başladı
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Mangal Organizasyonu
Balıkesir’de okul sporları basketbol müsabakaları başladı.
Balıkesir’de Küçükler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası Sona Erdi
7-8 Aralık 2024 tarihlerinde sertifikalı ilk ve acil yardım eğitimi başlıyor!
Müzikal Gençlik Değişimi Projesi Balıkesir'de Devam Ediyor
Balıkesir’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yüzme Müsabakalarıyla Başlıyor
29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol ve Basketbol Turnuvası Sona Erdi
Doldurulmuş Hayvanlar Sergisi: Balıkesir'de Sanatın ve Bilimin Buluşma Noktası!
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 11-14 Ekim'de 5x5 Sokak Futbolu ve 3x3 Sokak Basketbolu turnuvaları düzenliyor.
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, işgalin birinci yıl dönümünde Gazze’ye destek olmak için 6 Ekim Pazar günü saat 20.30’da Şeyh Lütfullah Camii’nden başlayacak bir yürüyüş düzenliyor.
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında düzenlenen “AFAD Akredite Ekipler Bölgesel Kampı”na katılarak, ilk akredite ekip olan ADAT ile önemli bir başarıya imza attı.
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarında sunduğu hizmetlerle gençlere hem kaliteli barınma hem de kapsamlı gelişim imkânları sunuyor. Balıkesir il merkezi ve 7 ilçede faaliyet gösteren 14 yurt müdürlüğü, toplamda 13 bin 756 öğrenciye barınma hizmeti sağlıyor.
13-18 Ağustos'ta Bulgaristan'da düzenlenecek Avrupa Gençler Tetrathlon U15 Şampiyonası'na seçilen Balıkesirli sporcu Zeynep Ay, İl Müdürü Adem Özalp'i ziyaret etti.
Başarıyı Tüm Türkiye'ye Taşıdılar: Çiğdem Batubey Ortaokulu, Oryantiring Şampiyonasında İlgiyi Üzerine Çekti
Balıkesir’in gençlik ve spor alanındaki çalışmalarını değerlendirmek üzere Balıkesir'i ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Kaz Dağları’nda gençlerle buluştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.