Balıkesir, 30 Nisan Dünya Caz Günü’nde Avlu Açık Hava Sahnesi’nde caz müziğinin büyüsüne kapılacak.
Milli Kuvvetler Caddesi’nde gerçekleşecek konserle Balıkesir halkı, Türk sanat müziğinin ezgileriyle buluşacak.
Bandırma’da 24-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 3. Açık Hava Sinema Günleri, ödüllü filmler ve etkileyici söyleşilerle sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim sunacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 Ağustos Cumartesi günü Milli Kuvvetler Caddesi'nde AURA ve Osman Çiçek konserleriyle kültür sanat etkinliklerine devam ediyor.
Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasının duyurulmasının ardından, uçak ve otel rezervasyonları ile kültür-sanat etkinliklerine olan talepte artış yaşanıyor.
Susurluk Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlere bir yenisini daha ekliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.