Burhaniye'de 70 gün süren Yaz Kur’an Kursu’nun kapanış töreninde öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudu, ilahiler söyledi ve şiirler seslendirdi
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, yaz kur’an kursu öğrencileriyle kahvaltıda buluştu, futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Türk Kızılay Edremit Şubesi, mezun olan Yaz Kuran Kursu öğrencilerini dondurma ile ödüllendirdi
İvrindi’de merkez ve kırsal mahallelerde düzenlenen yaz Kur’an kursları, çeşitli etkinliklerle çocukların ilgisini çekiyor.
İvrindi Küçükyenice Mahallesi’nde düzenlenen yaz Kur’an kursuna katılım her geçen gün artıyor. Çocuklar, camide Kur’an öğrenirken mahalle sakinleri de onlara ikramlarda bulunuyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.