Spor

Futbol Turnuvasında Sındırgı OİM Zafere Ulaştı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği halı saha futbol turnuvası sona erdi ve şampiyon belli oldu.

Futbol Turnuvasında Sındırgı OİM Zafere Ulaştı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği halı saha futbol turnuvası sona erdi ve şampiyon belli oldu. Final maçında Sındırgı Orman İşletme Müdürlüğü (OİM), Bandırma OİM’i 6-2 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Bandırma OİM turnuvanın ikincisi olurken, Edremit OİM’yi 8-2 mağlup eden Dursunbey OİM ise üçüncülüğü elde etti. Turnuvaya ev sahipliği yapan Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ise en centilmen takım olarak ödüllendirildi.

Şampiyonluk kupası Sındırgı OİM’e, Bölge Müdür Yardımcısı Nejdet Güdül tarafından takdim edilirken, ikincilik kupası Bandırma OİM’e, Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Metin tarafından verildi. Üçüncülük kupası ise Dursunbey OİM’e, Balıkesir Orman İşletme Müdürü İlker Çeneli tarafından takdim edildi. Centilmenlik kupası ise turnuvaya ev sahipliği yapan Balıkesir OBM’ye TOÇ BiR-SEN Şube Başkanı İsa Demir tarafından verildi.

Turnuvayı yöneten hakemlere de teşekkür plaketleri, Bölge Müdür Yardımcıları Nejdet Güdül ve İbrahim Metin tarafından takdim edildi. Turnuvaya katılan diğer takımlara da sergiledikleri centilmenlikleri dolayısıyla plaketler verildi.

Haber: Bülten

Balıkesir’in Gururu Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu