İlçe HaberleriSpor

Balıkesir’in Gururu Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bilardo gururu Ant İşen, Avrupa Şampiyonası için hazırlanıyor!

Balıkesir’in Gururu Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Bandırma’nın gururu olan 15 yaşındaki bilardo oyuncusu Ant İşen, İspanya’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin 10. sınıf öğrencisi olan İşen, daha önce bilardo U-17 kategorisinde bir kez Türkiye ikincisi ve iki kez Türkiye üçüncüsü olmuştur. Halen U-17 kategorisinde Türkiye üçüncüsü unvanına sahip olan genç yetenek, 24-26 Mart 2024 tarihlerinde İzmir’de yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak ve ardından 28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında İspanya’nın Murcia kentinde düzenlenecek Avrupa şampiyonasında “üç bant” dalında başarılı olabilmek için mücadele edecek.

Ancak, Türkiye Bilardo Federasyonu, sadece birinci ve ikinci olan sporcuların masraflarını karşılamaktadır. Üçüncü ve dördüncü olan sporcular için ödenek bulunmamaktadır. Ant İşen’in ailesi, kanser hastalığı nedeniyle tedavi görmekte ve bu durum aile bütçesini sınırlamaktadır. Bu sebeple, İspanya’daki şampiyona için ekonomik destek arayışı içindedirler.

Ant İşen, İspanya’ya gidiş-geliş uçak biletlerini sağlayan FBN Bursa Bilardo Kulübü’ne teşekkür ederken, “Eğer destek sağlanırsa, İspanya’da ülkemi ve Bandırmamızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Haber: Bülten

Bordo BK Play-off’ta Galibiyetle Ayrıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu