Ekonomiİlçe Haberleri

Edremit Ticaret Odası Sırbistan Fuarında

Edremit Ticaret Odası, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen ITTFA - Sajam Turizma Belgrad Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

Edremit Ticaret Odası Sırbistan Fuarında

Edremit Ticaret Odasi Sirbistanda Fuarinda 1

Sırp Medyasından Yoğun İlgi

Fuarda, Edremit ve Edremit Körfezi’nin doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve termal turizm olanakları geniş kapsamlı olarak tanıtıldı. TGA – Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen tanıtım etkinlikleri, Sırp medya kuruluşlarının da yoğun ilgisini çekti.

Heyetin Katılımı ve Temsilciler

Edremit Ticaret Odası, fuara Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin liderliğinde bir heyetle katıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Ergün, Savaş Can, Sezgin Sönmez ve Fahri Şık, yanı sıra Dış Ticaret Personeli Tuna Salon’dan oluşan heyet, Edremit ve Edremit Körfezi’nin turizm potansiyelini sergilemek amacıyla fuara aktif bir katılım sağladı.

Edremit Ticaret Odasi Sirbistanda Fuarinda 2

Kültürel Yakınlık Vurgusu

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, fuar kapsamında yapılan açıklamada, Türkiye ve Sırbistan arasındaki kültürel yakınlığın önemine vurgu yaptı. Çetin, iki ülke arasında vize uygulanmamasının dolaşım kolaylığı sağladığını belirterek, Sırp misafirlerin kendilerini evlerinde hissedeceklerini ifade etti.

Misafirperverlik ve Potansiyel

Çetin, Kazdağları’nın eşsiz doğasıyla bir araya geldiği Kuzey Ege bölgesine Sırp dostlarını misafir etmekten büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi. Edremit Ticaret Odası, Sırbistan’da düzenlenen bu uluslararası turizm fuarında, bölgenin turizm potansiyelini ve misafirperverliğini başarılı bir şekilde tanıtarak, gelecek turizm işbirliklerine de zemin hazırladı.

Edremit Ticaret Odasi Sirbistanda Fuarinda 3

Haber: İHA

Bandırma Ticaret Odası Kadınların Gücüne Odaklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu