GündemSporTürkiye Gündemi

Giray Bulak’tan Derbi Maçı Açıklaması “Derbiye Yakışan Bir Mücadele Olacak”

Giray Bulak’tan Derbi Maçı Açıklaması “Derbiye Yakışan Bir Mücadele Olacak”

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Bandırmaspor ile derbiye yakışan bir mücadele oynayacaklarını ve sahada mertçe savaşacaklarını dile getirdi.

Derbiye yakışan bir oyun oynayacaklarını ifade eden Bulak, mertçe sahada savaşacaklarını söyledi. 10 puanlık farkın ciddi ama kapanmayacak bir fark olmadığını belirten Giray Bulak, Balıkesirspor’un ligde kalması için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Karşınızı galibiyetle çıkmak isterdim ama bir türlü olmadı. Kader gayrete âşıktır derler ya o gayret içerisindeyiz bunu yapacağız inşallah. Dünlerde olmadı yarınlarda olacak inşallah buna inanıyorum. İyi oynuyoruz sonuca yansıtamıyoruz. Artık gol pozisyonu buluyoruz rakibe de çok pozisyon vermiyoruz ama bir türlü bunu başaramadık. Başaracağız inancımız var. Orada çıkacağız mertçe yüreklice oynayacağız. Kim yenerse derbi adı üzerinde yakışan mutlaka olacak. Futbol sahada oynanıyor. Dışarıda izleyenlerde seviniyor veya üzülüyor. Bu açıdan ben çok çok iyi maç olacağını düşünüyorum. İnancımız tam çok yüksek konsantrasyonumuz var. Hiçbir takımdan çekingenliğimiz yok. Şu an lig lideri olan takımın bizle oynadıkları maçta en iyi oyuncuları kalecileriydi. Yani buradan kendimize empati yaparsak pozitif bir yön çizebiliriz. 10 puanlık var doğru ciddi bir fark ama kapanmayacak fark değil. Bunun örnekleri var. Abraham dışında eksiğimiz yok. Bir de ben cezalıyım. Aslında bu konuda birçok şey söylemek istiyorum ama söylemeyeceğim.”dedi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu