GündemEğitimİlçe Haberleri

Gönen’de “Geleceğin Girişimcileri” Projelerini Sergiliyor

Gönen’de “Geleceğin Girişimcileri” Projelerini Sergiliyor

 

Balıkesir’in Gönen ilçesinde “Çocuklarda Girişimcilik Ruhunu Geliştirme Projesi” kapsamında 18 okul, 30 rehber öğretmen ve 300 öğrencinin katılımı ile hazırlanan projelerden oluşan sergi açıldı.

 

‘’ÇOCUKLAR GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ’’

Gönen Ticaret Odası, Gönen Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Geleceğin girişimcileri sahnede” temalı etkinliğinin açılışı Yıldız Meydan’da gerçekleştirildi. Belediye Başkanı İbrahim Palaz, programda yaptığı konuşmada, bugünün çocuklarının geleceğin girişimcileri olduğunu söyledi. Palaz, “Çocuklar ne görürse onu örnek alır onu yapar. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerini fazlasıyla önemsiyoruz. Çocuklarımızı o yönde teşvik etmek ve yönlendirmek için Gönen Belediyesi olarak her türlü projeye desteğe hazırız.” dedi.

HALK OYUNU ARDINDAN STATLARA ZİYARET

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi’nin de katılımcılara hitap ettiği açılışta, halk oyunu gösterisinin ardından stantlar ziyaret edildi. AA’nın haberine göre; Törene, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, Ticaret İl Müdürü İlhan Pehlivan, KOSGEB İl Müdürü Deniz Timurçin, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Sergi, 3 gün boyunca 14.00-17.00 saatlerinde açık kalacak.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu