Balıkesir’de Elektrik Kesintisi Duyurusu: 17 Ağustos Pazar Günü İlçe İlçe Kesinti Listesi
Balıkesir’de yaşayan vatandaşlar dikkat! 17 Ağustos Pazar günü Balıkesir'in birçok ilçesinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. UEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, bakım, onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle Altıeylül, Balya, Dursunbey, Bigadiç, Erdek, Gönen, Savaştepe ve Sındırgı'da belirli saat aralıklarında elektrikler kesilecek.

Balıkesir’de yaşayan vatandaşlar dikkat! 17 Ağustos Pazar günü Balıkesir'in birçok ilçesinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. UEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, bakım, onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle Altıeylül, Balya, Dursunbey, Bigadiç, Erdek, Gönen, Savaştepe ve Sındırgı'da belirli saat aralıklarında elektrikler kesilecek.
Kesinti Yaşanacak İlçeler ve Detayları
UEDAŞ’ın duyurusuna göre, 17 Ağustos Pazar günü elektrik kesintilerinden etkilenecek ilçeler ve kesinti gerekçeleri şunlar:
Altıeylül: 12.00-16.00 saatleri arasında TEİAŞ çalışmaları nedeniyle Dedeburnu, Sıvatpınar, Ayvacık, Macarlar, Çiftçidere, Bayat, Kılcılar, Tayyipler, Nergiz, Selimiye ve Türkali gibi geniş bir alanda elektrikler kesilecek.
Balya: 10.00-15.00 saatleri arasında Kaşıkçı Mahallesi ve çevresinde ağaç kesimi çalışması yapılacak.
Dursunbey ve Bigadiç: Dursunbey’de 03.30-05.30 saatleri arasında TEİAŞ bakım ve test çalışmaları, Bigadiç’te ise 09.30-11.30 saatleri arasında Çekirdekli Mahallesi'nde ve 12.00-15.00 saatleri arasında Babaköy Mahallesi'nde müşteri talebi doğrultusunda kesinti uygulanacak. Hacıömerderesi Mahallesi'nde ise 04.00-04.20 saatleri arasında kısa süreli bir kesinti olacak.
Erdek ve Gönen: Erdek’te 09.00-12.00 saatleri arasında Aleattin Mahallesi’nde, Gönen’de ise 08.30-10.30 saatleri arasında 100. Yıl ve Kurtuluş Mahallesi'nde hat bakımı yapılacak.
Savaştepe: 08.00-08.30 saatleri arasında OG manevra çalışmaları nedeniyle Minnetler, Zafer, Bozalan, Hıdıralı, Köşkürt ve Ardıçlı gibi birçok mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.
Sındırgı: 09.00-17.00 saatleri arasında Camicedit ve Kurtuluş Mahallelerinde trafo değişimi nedeniyle elektrik verilemeyecek.
UEDAŞ'tan Önemli Uyarı
UEDAŞ yetkilileri, vatandaşların planlı kesintilere karşı hazırlıklı olmalarını ve elektrikli cihazların zarar görmemesi için fişleri prizden çekmelerini tavsiye etti. Çalışmaların, belirtilen saatlerden daha erken veya geç bitmesi durumunda elektriklerin anında yeniden verilebileceği bildirildi.